Sve počinje na Banjici, na stadionu Fudbalskog kluba Radnik, na čijim tribinama traje sukob između dve navijačke grupe skinheda i dizelaša.
Šišanje je priča o odrastanju, ljubavi i pogrešnim izborima glavnog junaka Novice (Nikola Rakočević). On je mladi matematički genije koji misli da će sve svoje dečačke snove, poštovanje i ljubav ostvariti ukoliko se pridruži jednoj od navijačkih grupa. Vođen harizmom navijačkog vođe Relje (Viktor Savić) i zaljubljenošću u svoju komšinicu Minu (Bojana Novaković) Novica postaje skinhed. Film govori o tome koliko je malo pogrešnih koraka potrebno mladom čoveku da uništi svoj i živote svojih najbližih. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Drama

glasova: 4






Šišanje (2010)

Žanr: Akcija, Drama

Uloge: Nikola Rakočević, Viktor Savić, Zoran Nastić, Vujadin Milošević, Milan Ojdanić, Bojana Novaković, Predrag Ejdus, Nikola Kojo, Vladan Milić

Režija: Stevan Filipović (Šejtanov ratnik, 2006.)

Datum izlaska: 6. oktobar 2010.

Zemlja: Srbija

SINOPSIS

Sve počinje na Banjici, na stadionu Fudbalskog kluba Radnik, na čijim tribinama traje sukob između dve navijačke grupe skinheda i dizelaša.
Šišanje je priča o odrastanju, ljubavi i pogrešnim izborima glavnog junaka Novice (Nikola Rakočević). On je mladi matematički genije koji misli da će sve svoje dečačke snove, poštovanje i ljubav ostvariti ukoliko se pridruži jednoj od navijačkih grupa. Vođen harizmom navijačkog vođe Relje (Viktor Savić) i zaljubljenošću u svoju komšinicu Minu (Bojana Novaković) Novica postaje skinhed. Film govori o tome koliko je malo pogrešnih koraka potrebno mladom čoveku da uništi svoj i živote svojih najbližih.

Slike iz Šišanje (2010) Slike iz Šišanje (2010) Slike iz Šišanje (2010) Slike iz Šišanje (2010)



0   Spam
nedved   (09.03.2013 11:59 AM) [Sadrzaj]
Jel ovo ne moze da se skine sa ovog sajta ili da se gleda???

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti