Novi nastavak misterioznog horora utemeljenog na jednoj od najpopularnijih video igara ikad.
Već dugi niz godina Heather Mason i njezin otac beže od nepoznatih, neshvatljivih i ubojitih sila koje ih prate gde god oni pošli. Ali, misteriozni događaji dolaze do kritične tačke baš na Heatherin osamnaesti rođendan kada ona upada u stravičan košmar isprepleten groznim noćnim morama i sumornom stvarnošću. Uskoro Heather otkriva da se iza njenog identiteta krije mnogo više nego što je dotad mislila, a jedina osoba koja joj može pomoći, njen otac, netragom je nestao. Kako bi razotkrila misteriju i jednom zauvek porazila demonske sile koje je prate, Heather odlazi u Silent Hill, jezivi gradić koji skriva njene najveće strahove. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Horor

glasova: 13






Silent Hill Revelation (2012)

Žanr: Horor

Uloge: Sean Bean, Radha Mitchell, Carrie-Anne Moss, Kit Harington

Režija: Michael J. Bassett

Datum izlaska: 26.10.2012

Zemlja: Francuska, SAD, Kanada

SINOPSIS

Novi nastavak misterioznog horora utemeljenog na jednoj od najpopularnijih video igara ikad.
Već dugi niz godina Heather Mason i njezin otac beže od nepoznatih, neshvatljivih i ubojitih sila koje ih prate gde god oni pošli. Ali, misteriozni događaji dolaze do kritične tačke baš na Heatherin osamnaesti rođendan kada ona upada u stravičan košmar isprepleten groznim noćnim morama i sumornom stvarnošću. Uskoro Heather otkriva da se iza njenog identiteta krije mnogo više nego što je dotad mislila, a jedina osoba koja joj može pomoći, njen otac, netragom je nestao. Kako bi razotkrila misteriju i jednom zauvek porazila demonske sile koje je prate, Heather odlazi u Silent Hill, jezivi gradić koji skriva njene najveće strahove.

Slike iz Silent Hill Revelation (2012) Slike iz Silent Hill Revelation (2012) Slike iz Silent Hill Revelation (2012) Slike iz Silent Hill Revelation (2012)



0   Spam
jonceski   (02.06.2013 10:02 AM) [Sadrzaj]
kako da pustim da gledam?

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti