Radnja filma odvija se u hotelu "Yankee Pedlar Inn", koji se sprema na zatvaranje posle skoro jednog veka rada. Mnogi su uvereni da je ovo jedan od hotela u Novoj Engleskoj sa najvećim brojem slučajeva "viđanja duhova" i poslednji zaposleni u hotelu, Claire (Sara Paxton) i Luke (Pat Healy), odlučuju da dođu do dokaza pre nego što ga zauvek zatvore. Dok njegovi poslednji dani odmiču, u hotel se prijavljuju čudni gosti dok "lovci na duhove" počinju da svedoče čudnim i alarmantnim događajima koji će možda dovesti do toga da njih dvoje postanu više od fusnota u dugoj i neobjašnjivoj istoriji hotela. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Horor, Triler

glasova: 9






The Innkeepers (2011)

Žanr: Horor, Triler

Uloge: Sara Paxton, Pat Healy, Kelly McGillis, Lena Dunham

Režija: Ti West

Datum izlaska: 12. mart 2011

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Radnja filma odvija se u hotelu "Yankee Pedlar Inn", koji se sprema na zatvaranje posle skoro jednog veka rada. Mnogi su uvereni da je ovo jedan od hotela u Novoj Engleskoj sa najvećim brojem slučajeva "viđanja duhova" i poslednji zaposleni u hotelu, Claire (Sara Paxton) i Luke (Pat Healy), odlučuju da dođu do dokaza pre nego što ga zauvek zatvore. Dok njegovi poslednji dani odmiču, u hotel se prijavljuju čudni gosti dok "lovci na duhove" počinju da svedoče čudnim i alarmantnim događajima koji će možda dovesti do toga da njih dvoje postanu više od fusnota u dugoj i neobjašnjivoj istoriji hotela.

Slike iz The Innkeepers (2011) Slike iz The Innkeepers (2011) Slike iz The Innkeepers (2011) Slike iz The Innkeepers (2011)



0   Spam
jennie   (25.03.2013 6:03 PM) [Sadrzaj]
kako da film pogledam??

0   Spam
nikola1245   (01.03.2013 11:02 PM) [Sadrzaj]
Kako da gledam film

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti