Upoznajte Genevieve (Nia Vardalos). Ona je vlasnica cvećare u samom centru Bruklina i romantična duša sa originalnim pristupom sastancima. Genevive živi prema striktnom pravila pet sastanaka tako da nikad ne bi ostala ostavljena i povređena. A onda upoznaje Grega (John Corbett). On dobro izgleda, zabavan je i nov u gradu, i pre nego što su rekli "keks", oboje su zaljubljeni jedno u drugo. Da li će ova nova romansa naterati Genevive da ponovo razmotri svoju filozofiju ljubavi? ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Komedija, Romantika

glasova: 3






I Hate Valentine's Day (2009)

Žanr: Komedija, Romantika

Uloge: Nia Vardalos, John Corbett, James Purefoy

Režija: Nia Vardalos

Datum izlaska: 11. april 2009.

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Upoznajte Genevieve (Nia Vardalos). Ona je vlasnica cvećare u samom centru Bruklina i romantična duša sa originalnim pristupom sastancima. Genevive živi prema striktnom pravila pet sastanaka tako da nikad ne bi ostala ostavljena i povređena. A onda upoznaje Grega (John Corbett). On dobro izgleda, zabavan je i nov u gradu, i pre nego što su rekli "keks", oboje su zaljubljeni jedno u drugo. Da li će ova nova romansa naterati Genevive da ponovo razmotri svoju filozofiju ljubavi?

Slike iz I Hate Valentine's Day (2009) Slike iz I Hate Valentine's Day (2009) Slike iz I Hate Valentine's Day (2009) Slike iz I Hate Valentine's Day (2009)



0   Spam
Bosankaaa   (26.04.2013 10:09 PM) [Sadrzaj]
Film je extra :) Bas mi se svidja :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti